Om GSAB

GSAB tillverkar och levererar arkitektoniska glaslösningar till
glasbranschen, byggbranschen och aktörer inom
fastighetsutvecklingsindustrin.

Om GSAB

Med fokus på arkitektoniska glaslösningar strävar vi för att lösa dina utmaningar genom design, innovation och hållbarhet. GSAB tillverkar och levererar glasväggar, duschväggar, räcken och andra relaterade produkter till glasbranschen, byggbranschen och aktörer inom fastighetsutvecklingsindustrin.

Vår ambition är att skapa en nätt design med få komponenter och på så sätt reducera materialåtgången. Konstruktionen är utvecklad för att ha en lång livslängd.

I sex decennier har våra kunder ställt högsta krav på kvalitet. Det har gett oss en unik inblick i glasets potential vilket också bidrar till att både produkter och sortiment ständigt utvecklas. I GSABs verksamhet ingår varumärket Invitrea, där vi skapar egna produkter inom kategorierna Room, Railing, Bath, Exterior och Interior.

Marknader

Vi är stolta över att skapa innovativa lösningar åt företag som är verksamma inom följande områden:

  • Fastighetsutvecklingsindustrin
  • Glasmästerier
  • Återförsäljare och grossister

Kärnvärden

Vi har tre kärnvärden som definierar oss som företag, hur vi utformar vår strategi och vårt sätt att arbeta:

Design
Skandinavisk design, där vi ger stor vikt åt formgivning och estetik. Hög funktionell standard med en teknisk utformning som underlättar monteringsarbete.

Innovation
Vi använder gärna nya typer av material och hittar nya lösningar för att nå ett ännu bättre resultat, öka effektiviteten i hela värdekedjan och för att minska klimatavtrycket

Hållbarhet
Genom våra produkter och vårt sätt att producera vill vi aktivt bidra till att vi som samhälle snabbare kan ta oss till en cirkulär ekonomi.

Hantverk

Lång hållbarhet
Vi eftersträvar alltid stilren och tidlös design som passar många olika
miljöer och stilar. Våra produkter är tillverkade av hög kvalitet vilket ger
stabila lösningar med lång hållbarhet och generösa garantitider.

Snabbmonterat med perfekt slutresultat
Vi ställer höga krav på både form och funktion. Samtidigt vill vi att
slutresultatet ska bli perfekt. Hantverkarens krav på kvalitet
och installationsvänlighet är alltid en prioritet i vårt designarbete.

Anpassade lösningar
Även om våra standardprodukter passar in i de flesta konstruktioner kräver vissa projekt unika lösningar. Vi kan tillhandahålla projektspecifika konstruktioner när det behövs.

Miljö
Vi ser löpande över vår affärsverksamhet och de material som används i våra produkter för att säkerställa att dessa uppfyller våra höga kvalitetskrav, och minimerar miljöpåverkan.