Projekt

Våra produkter kan ses i flera kända byggnader där det finns höga arkitektoniska ambitioner oavsett om det är handlar om kontor, kommersiella lokaler, offentliga miljöer eller privata hem. Några exempel nedan.

Bank Hotel

Invitrea Bath duschväggar

Mitt i centrala Stockholm ligger Bank Hotel – Ett intimt boutiquehotel med en anrik historia. Vi har fått äran att leverera duschväggar från Invitrea till samtliga 115 rum och sviter.

Varje modell är skräddarsydd för att passa in på millimetern i Bank Hotels unika badrum.

Hotel At Six

Invitrea Bath duschväggar och Invitrea Room glasdörrar Elegant

Hotel At Six i Stockholm genomsyras av modern lyx med en tvist. Till hotellets 343 rum har vi levererat duschväggar och glasdörrar från Invitrea. Både duschväggar och dörrar är specialmåttade för att passa in perfekt i badrummen.

Norra Tornen

Invitrea Railing

Ett av världens mest ansedda arkitektkontor, OMA, har på uppdrag av Oscar Properties ritat Norra Tornen i Stockholm. De 330 lägenheterna har 360 graders panoramautsikt över Stockholm och är rustade med högkvalitativa materialval.

Vi är mycket stolta över att ha fått vara en del av detta stora projekt. Vårt stolpfria glasräcke Skyline vidgar vyerna över Stockholm. Glasräckets strama och stabila utformning gör fastigheten mer iögonfallande.

Selma Spa

Invitrea Railing

I Sunne ligger Sveriges första spa – Selma Spa. Spaanläggningen är vackert omgiven av storslagen natur och sjön Fryken. Omgivningen framhävs på bästa sätt med glasräcket Skyline från Invitrea. Det stolpfria räcket ger maximalt med utsikt samtidigt som det ger ett bra ljud- och vindskydd.